ENTRENADOR PERSONAL BCN

English
English
Castellano
Castellano
Català
Català

ENTRENADOR PERSONAL BCN

Reserva la teva primera sessió GRATIS!

Power Up Fitness BCN és el Centre d’Entrenament Personal escollit per la gent que desitja canvis definitius en la salut i la figura. El nostre exclusiu sistema i metodologia d’entrenament us faran viure la millor experiència de la vostra vida!

Proveu una sessió amb nosaltres i veureu la diferència!

PREUS ENTRENADOR PERSONAL BCN

Els nostres programes tenen una estructura mensual per garantir un òptim estímul entre treball físic i descansos periòdics perquè el nostre organisme pugui beneficiar-se del treball físic realitzat. El valor de la tarifa depèn del nombre de sessions contractades al mes.

PREUS ENTRENADOR PERSONAL BCN
PREUS ENTRENADOR PERSONAL BCN
PREUS ENTRENADOR PERSONAL BCN

QUIN ENTRENAMENT FEM?

Perdida de peso
PÈRDUA DE PES
Fitness & Tonificación
FITNESS & TONIFICACIÓ
READAPTACIÓ DE LESIONS
Recomposición Corporal
RECOMPOSICIÓ CORPORAL
Musculación
MUSCULACIÓ
Personas Mayores
GENT GRAN

TEST EPIGENETICS BCN

Menges i entrenes bé…però no progresses? Et sents estancat(a)? tens cansament permanent? potser la resposta la trobes aquí. Estudis en epigenètica han conclòs que els factors que més impacten sobre l’expressió dels gens són la nutrició, l’exposició tòxica mediambiental, els hàbits de vida i les emocions. Coneix com els teus hàbits, el teu estil de vida i el teu entorn poden estar afectant la teva salut. Aquí coneixeràs com pots optimitzar la nutrició a nivell cel·lular i així millorar l’expressió dels teus gens, per optimitzar el teu metabolisme, microbiota i altres. També coneixeràs tot el que t’està afectant i com poder-ho revertir.

TIPUS DE TEST SEGONS EL TEU INTERÈS

TEST EPIGENETICS BCN WELLNESS
WELLNESS
TEST EPIGENETICS BCN ALT RENDIMENT
ALT RENDIMENT
TEST EPIGENETICS BCN BEAUTY
BEAUTY
TEST EPIGENETICS BCN
VEGAN
TEST EPIGENETICS BCN
AGE MANAGEMENT

SUPLEMENTS ESPORTIUS BCN
SUPLEMENTS ESPORTIUS BCN

Som distribuïdors oficials de la prestigiosa marca de suplements BiotechUSA. Pots aconseguir-los a la nostra pròpia botiga. Pots sol·licitar-los per entrega local a Barcelona sense cap cost d’enviament.


ENTRENADOR PERSONAL BCN

QUÈ DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS?

Gran entrenador i gran persona. Molt profesional. S’adapta a les teves necessitats i horaris. 100% recomanable per a cualsevol tipus d’objectiu. Entrenament totalment personalitzat. Francesc (Musculación)

Llevo desde verano 2021 entrenando en este centro , el objetivo era bajar peso , fortalecer musculación y mejorar mi capacidad pulmonar . En pocas semanas empecé a notar cambios. Son metódicos, rigurosos, puntuales, limpios, y agradables de trato . Estoy encantada . Izaskun (Perdida de Peso)

Desde el primer día Ricardo ha demostrado ser un profesional con gran calidad tanto humana como profesional. Para el conocimiento y la pasión que transmite en los entrenamientos el precio es muy competitivo. Si trabajas duro, eres metódico y concienzudo y además tienes al crack de Ricardo de tu lado, los resultados están garantizados. Llevo 4 meses con el y se me ha pasado como si fuera 1 de lo que disfruto. Si estás dudando, no lo hagas, contrátalo como entrenador personal y verás que es una de las mejores inversiones que habrás hecho en tu vida. Jaime (Perdida de Peso)

Mira més ressenyes aquí

TENS UN VOUCHER DE REGAL? REGISTAR-HO AQUÍ!

VOUCHER ENTRENADOR PERSONA

ENTRENADOR PERSONAL BCN

PERQUÈ ÉS EXITÓS EL NOSTRE TREBALL?

Englobem els 3 grans pilars necessaris per a un canvi:

METABOLISME:

Analitzem la teva despesa calòrica, les necessitats d’energia i l’estil de vida. Cada persona és molt diferent d’una altra.

ACTIVITAT FISICA:

Dissenyem el programa d’acord amb la intensitat, el volum i la freqüència de treball ideaL per obtenir millores.

NUTRICIÓ:

Els resultats d’una nutrició bona o mala afecta el sistema hormonal, per això és fonamental optimitzar-la.

ENTRENADOR PERSONAL BCN

ENTRENADOR PERSONAL BCN

Contacta’ns

Entrenador Personal Barcelona

Sobre nosaltres:

Power Up Fitness BCN és un Centre Privat d’Entrenament Personal, ubicat al Districte de Sarria – Sant Gervasi (Barcelona), especialitzat en els serveis de Pèrdua de Pes, Musculació, Readaptació de Lesions, entrenament de Persones Majors i molt més!!! La nostra gran acollida ha estat el resultat d´un treball professional i rigorós amb cadascun dels nostres clients, on assignem un Entrenador Personal exclusiu per a tu, acompanyant-te i fent seguiment de la teva dieta i programa d´entrenament. Els resultats ràpids, l’adquisició de nous hàbits i l’enfortiment de l’autoestima, han fet que els nostres clients hagin tingut un canvi radical a les seves vides. Hem ajudat un centenar de persones a assolir els seus objectius, desitges ser-ne una?

© 2023 Power Up fitness BCN

Entrenador Personal BCN

Entrenador Personal

HORARIS

07:00 AM – 22:00 PM
Dilluns – Divendres

08:00 AM – 12:00 M
Dissabtes

CONTACTE

Phone: +34 663 613 412
Email: gerencia@power-up-fitness.com

Manuel de Falla, 2 – Local 6
08034

Barcelona

A %d blogueros les gusta esto: