ENTRENADOR PERSONAL BARCELONA
Entrenador Personal Barcelona

QUIN ENTRENAMENT FEM?

PÈRDUA DE PES
RECOMPOSICIÓ CORPORAL
FITNESS & TONIFICACIÓ
MUSCULACIÓ
ENTRENAMENT FUNCIONAL
READAPTACIÓ DE LESIONS

Perquè és exitós la nostra feina?

Parem atenció a cadascun dels elements que afecten d’una manera o altra el Programa d’Entrenament. D’aquesta manera no deixem cap detall sense estudi. Ens centrem en:

METABOLISME

Analitzem la teva despesa calòrica, les necessitats d’energia i l’estil de vida. Cada persona és molt diferent d’una altra.

ACTIVITAT FÍSICA

Dissenyem el programa d’acord amb la intensitat, el volum i la freqüència de treball ideal per obtenir millores.

nutriciÓ

Els resultats d’una nutrició bona o mala afectarà el sistema hormonal, per això és fonamental optimitzar-la.

CONEIX LES NOSTRES TARIFES

Básic

8 sessions/mes
40 Sessió
 • 2 Sessions setmanals
 • Mesurament del Progrés
 • Sessions de 45-60 min
 • Assessoria Nutricional inclosa
 • Entrenament presencial
INICIAL

Aquest programa està orientat a aquelles persones que volen anar progressant de mica en mica, sense presses o perquè la seva disponibilitat horària és limitada.

Intensiu

12 sessions/mes
35 Sesión
 • 3 Sessions setmanals
 • Mesurament del Progrés
 • Sessions de 45-60 min
 • Assessoria Nutricional inclosa
 • Entrenament presencial
POPULAR

Aquest programa està orientat a aquelles persones que volen obtenir resultats ràpids i tenen bona disponibilitat de temps.

En Parelles

Programa escollit
Off 30% Cada persona
 • Assessoria Nutricional inclosa
 • Mesurament del Progrés
 • Sessions de 45-60 min
 • Máximo 3 personas/clase
 • Entrenament presencial

Aquest programa està orientat a aquelles persones que volen entrenar en companyia, ja sigui per motivar-se els uns als altres o per ser parella. La parella realitzarà la mateixa classe o la sessió i el cost tindrà un descompte del 30% a cada persona. Exemple: Si el programa escollit val 100€ mensuals, cadascú pagarà (100€ – 30% de descompte) = 70€. Cada persona pagaria 70€ mensuals.

A Distància

Programa mensual
90 Mes
 • Programació Mensual
 • Assessoria Nutricional inclosa
 • Classe no presencial
 • Video Assessoria Mensual
 • Sessions de 45 - 60 min

Aquest programa està orientat a aquelles persones que volen entrenar pel seu compte però amb una assessoria professional que dissenyarà el seu entrenament d’acord amb el nivell de Fitness, objectius i temps de treball dedicat. Igualment, es farà l’assessoria nutricional. Aquest programa s’ha de modificar mensualment, ja que està dissenyat per anar progressant mes a mes, per això les intensitats, tipus d’exercicis, pesos i volum han d’anar canviant. Cada mes es realitza una videoconferència per avaluar resultats i definir els nous objectius, etc.

CONEIX QUÈ DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS

RESSENYES

Gran entrenador i gran persona. Molt profesional. S’adapta a les teves necessitats i horaris. 100% recomanable per a cualsevol tipus d’objectiu. Entrenament totalment personalitzat.
Francesc
Musculación
Llevo desde verano 2021 entrenando en este centro , el objetivo era bajar peso , fortalecer musculación y mejorar mi capacidad pulmonar . En pocas semanas empecé a notar cambios. Son metódicos, rigurosos, puntuales, limpios, y agradables de trato . Estoy encantada .
Izaskun
Perdida de Peso
Desde el primer día Ricardo ha demostrado ser un profesional con gran calidad tanto humana como profesional. Para el conocimiento y la pasión que transmite en los entrenamientos el precio es muy competitivo. Si trabajas duro, eres metódico y concienzudo y además tienes al crack de Ricardo de tu lado, los resultados están garantizados. Llevo 4 meses con el y se me ha pasado como si fuera 1 de lo que disfruto. Si estás dudando, no lo hagas, contrátalo como entrenador personal y verás que es una de las mejores inversiones que habrás hecho en tu vida.
Jaime
Perdida de Peso

Més ressenyes aquí:

SOBRE NOSALTRES

POWER UP FITNESS BCN és un Centre privat d’Entrenament Personal, especialitzat en els programes de Pèrdua de Pes, Musculació, Fitness & tonificació i tot allò concernent a millorar la qualitat de vida de les persones a través de l’activitat Física. Les nostres acreditacions com a entrenadors provenen de les institucions legals que reglamenten l’execució de l’ofici pel Ministeri d’Educació i el Ministeri de Treball. Comptem amb més de 15 anys al sector i hem ajudat centenars de persones a assolir els seus objectius. ¿Vols ser-ne una?

Entrenador Personal Barcelona
Entrenador Personal Barcelona

Desitgem saber de tu

Contacta'ns

Escriu-nos i detalla’ns els teus interessos, els teus objectius o metes que t’ajudarem a aconseguir. També ens pots trucar o arribar al nostre Centre d’Entrenament. Estem a prop teu.

envia'ns un missatge

Horaris

 

07:00 AM – 22:00 PM
Dilluns – Divendres

08:00 AM – 12:00 M
Dissabtes

Contacte

Phone: +34 663 613 412
Email: gerencia@power-up-fitness.com

Manuel de Falla, 2 – Despacho 6
08034

Barcelona

A %d blogueros les gusta esto: